BESPLATAN vebinar: Moje dete i nauka: Kako predstaviti deci nauku?

Nauka i roditeljstvo

Mreža nastavnika „STEM zbornica“ i „Obrazovni centar STEM“ pozivaju sve roditelje, učitelje, nastavnike i vaspitače da nam se pridruže na besplatnom vebinaru pod nazivom „Moje dete i nauka: Kako predstaviti deci nauku?“.

Jeste li se pitali otkud tolika popularnost nauke tokom dečjeg odrastanja? Zašto je to toliko bitno? Hajde da saznamo!

 

 

🫵 Vebinar će se održati onlajn, u četvrtak, 21. decembra od 19:00h. Link za pristup vebinaru dobićete 2h pre početka događaja.

Šta ćete saznati na ovom vebinaru?

  1. O konceptu nauke i njenom značaju: Razumevanje osnovnih principa nauke i njenog uticaja na svakodnevni život.
  2. Važnost nauke u procesu odrastanja i obrazovanja dece: Kako nauka doprinosi intelektualnom razvoju dece i priprema ih za buduće izazove.
  3. Spoj prirodnih nauka u jedan koncept: Naučite kako kroz jednostavne eksperimente možete povezati različite naučne discipline.
  4. Prirodne nauke su lako shvatljive i zanimljive: Otkrijte kako nauka može biti zabavna i pristupačna za svakoga.
  5. Zanimljivi ogledi za sve: Upoznajte se sa uzbudljivim praktičnim idejama koje će vas inspirisati i motivisati.

Ovaj vebinar je uvod u našu nadolazeću online školu namenjenu deci i roditeljima, gde ćemo zajedno istraživati i produbljivati znanje iz sveta nauke.

Ko će biti vaš predavač?

Dušica Uđilović, master hemičar i master analitičar životne sredine. Dušica ima značajno iskustvo u laboratorijskoj nauci, gde je radila kao analitičar i istraživač u fizičko-hemijskim laboratorijskim analizama, ali poseduje i bogato pedagoško iskustvo radeći kao profesor hemije.

Prijatelji i poznanici je opisuju kao vedru i nasmejanu, jedinstvenu i pomalo drugačiju, a ona za sebe voli da kaže da je „kreativna hemičarka u belom mantilu“.

U svojoj karijeri učestvovala je na brojnim takmičenjima i konkursima, ona je deo i autorskog tima časopisa „STEMologija“, učestvovala je u kreiranju naših nastavnih materijala i resursa. Autorka je resursa pod nazivom „Sa epruveticom kroz čarobni svet nauke“, koji je objavljen u izdanju Obrazovnog centra STEM.

PRIJAVA JE OTVORENA: Odrastanje uz nauku: Otkrijte ideje, eksperimente i kreativne pristupe!

Da biste bili deo ovog vebinara i saznali sjajne ideje, potrebno je da se prijavite što pre i osigurate sebi mesto.

Pravo učešća imaju svi zainteresovani (roditelji, vaspitači, učitelji, nastavnici), iz Srbije i regiona.

Mreža nastavnika „STEM zbornica“ i „Obrazovni centar STEM“ učesnicima predavanja izdaju potvrdu sa 2 boda/sata stručnog usavršavanja unutar ustanove.

 

 

Ukoliko imate neka pitanja vezana za događaj, slobodno nam pišite na imejl: stemzbornica@gmail.com ili nas kontaktirajte putem Chatbota na veb sajtu, odnosno preko Facebook stranice.

Ostavite komentar