Besplatan vebinar za nastavnike: Efektan pristup STEM učenju i poučavanju

Kako sa didaktičkog i pedagoškog aspekta izgleda efektan STEM pristup učenju i poučavanju?

„STEM zbornica“ i „KoHo pedagogija“ pozivaju sve zainteresovane nastavnike, učitelje i vaspitače koji u svom pristupu primenjuju STEM nastavni koncept, eksperimentalni pristup i istraživački rad, da nam se pridruže na besplatnom predavanju pod nazivom „Efektni pristup STEM učenju i poučavanju“, na kom ćete saznati nešto više o pedagoškim i didaktičko-metodičkim aspektima STEM učenja i poučavanja.

Vebinar će se održati preko aplikacije „Google Meet“, u sredu, 17. novembra od 18:30h.

O kojim temama će biti reči na vebinaru?

 • Što je uopšte STEM pristup učenju?
 • Koja su glavna obeležja STEM učenja?
 • Koje veštine i osobine učenici razvijaju kroz STEM pristup učenju?
 • Primeri aktivnosti i projekata za implementaciju efektnog STEM pristupa učenju i nastavi.

Naš sagovornik i vaš predavač

Kroz vebinar će vas voditi Maja Jerčić, magistar pedagogije i obrazovni edukator na polju razvoja veština učenja, koja više od deceniju uspešno vodi KoHo pedagogiju – edukativnu platformu unutar koje se razvijaju i traže novi načini poticanja i usmeravanja učenje.  Kroz edukacije i projekte takođe se bavi poticanjem ranog razvoja, STEM učenjem i inovativnim pristupima učenju i poučavanju.

Maja je autor knjiga o učenju učenja i slikovnice “Nikola Tesla – ispred budućnosti“, te i istoimene edukacije. Njen najnoviji proizvod je fenomenalni didaktički alat „STEM MEMORY: IZUMI“ – igra za sticanje znanja o izumima i naučnicima, naučnim revolucionarima i izmiteljima.

Obezbedite sebi mesto na vreme: Prijava je otvorena, a broj mesta ograničen

Da biste bili deo ovog vebinara, čuli zanimljive informacije i primere aktivnosti koje odmah možete primeniti u svojoj praksi, potrebno je da se prijavite što pre jer je mogućnost učešća obezbeđena za samo 100 kolega. Pravo učešća imaju sve kolege iz Srbije i regiona, koje će za prisustvo dobiti i potvrdu za stručno usavršavanje unutar ustanove.

Ukoliko imate neka pitanja vezana za vebinar, slobodno nam pišite na imejl: stemzbornica@gmail.com ili nas kontaktirajte putem Chatbota na veb sajtu, odnosno preko Facebook stranice.

Želite da vam šaljemo još ovakvih eksperimenata? Pridružite se STEM zajednici, klikom na link OVDE i pronađite ideje koje će vašu nastavu učiniti prezanimljivom

Komentari
 • Darinka Vasovic

  Dosta poucnih metoda I lepih idea u ucenju dece predskolskog uzrasta

  Reply
 • Darinka Vasovic

  Seminari su odlicni posebno oni Koji su primenljivi u praksi

  Reply
Ostavite komentar