Besplatan vebinar za nastavnike: Efektan pristup STEM učenju i poučavanju

Kako sa didaktičkog i pedagoškog aspekta izgleda efektan STEM pristup učenju i poučavanju?

„STEM zbornica“ i „KoHo pedagogija“ pozivaju sve zainteresovane nastavnike, učitelje i vaspitače koji u svom pristupu primenjuju STEM nastavni koncept, eksperimentalni pristup i istraživački rad, da nam se pridruže na besplatnom predavanju pod nazivom „Efektni pristup STEM učenju i poučavanju“, na kom ćete saznati nešto više o pedagoškim i didaktičko-metodičkim aspektima STEM učenja i poučavanja.

Vebinar će se održati preko aplikacije „Google Meet“, u sredu, 17. novembra od 18:30h.

O kojim temama će biti reči na vebinaru?

 • Što je uopšte STEM pristup učenju?
 • Koja su glavna obeležja STEM učenja?
 • Koje veštine i osobine učenici razvijaju kroz STEM pristup učenju?
 • Primeri aktivnosti i projekata za implementaciju efektnog STEM pristupa učenju i nastavi.

Naš sagovornik i vaš predavač

Kroz vebinar će vas voditi Maja Jerčić, magistar pedagogije i obrazovni edukator na polju razvoja veština učenja, koja više od deceniju uspešno vodi KoHo pedagogiju – edukativnu platformu unutar koje se razvijaju i traže novi načini poticanja i usmeravanja učenje.  Kroz edukacije i projekte takođe se bavi poticanjem ranog razvoja, STEM učenjem i inovativnim pristupima učenju i poučavanju.

Maja je autor knjiga o učenju učenja i slikovnice “Nikola Tesla – ispred budućnosti“, te i istoimene edukacije. Njen najnoviji proizvod je fenomenalni didaktički alat „STEM MEMORY: IZUMI“ – igra za sticanje znanja o izumima i naučnicima, naučnim revolucionarima i izmiteljima.

Obezbedite sebi mesto na vreme: Prijava je otvorena, a broj mesta ograničen

Da biste bili deo ovog vebinara, čuli zanimljive informacije i primere aktivnosti koje odmah možete primeniti u svojoj praksi, potrebno je da se prijavite što pre jer je mogućnost učešća obezbeđena za samo 100 kolega. Pravo učešća imaju sve kolege iz Srbije i regiona, koje će za prisustvo dobiti i potvrdu za stručno usavršavanje unutar ustanove.

Ukoliko imate neka pitanja vezana za vebinar, slobodno nam pišite na imejl: stemzbornica@gmail.com ili nas kontaktirajte putem Chatbota na veb sajtu, odnosno preko Facebook stranice.

Želite da vam šaljemo još ovakvih eksperimenata? Pridružite se STEM zajednici, klikom na link OVDE i pronađite ideje koje će vašu nastavu učiniti prezanimljivom

Komentari
 • Darinka Vasovic

  Dosta poucnih metoda I lepih idea u ucenju dece predskolskog uzrasta

  Reply
 • Darinka Vasovic

  Seminari su odlicni posebno oni Koji su primenljivi u praksi

  Reply
Ostavite komentar

Pridružite se zajednici od više od 15.000 nastavnika .

STEM je za svakoga!

Bravo! Uspešno ste se prijavili.

Nešto nije dobro. Pokušajte ponovo.

STEM eksperimenti will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.