BESPLATNI vebinar: Kako učionicu pretvoriti u laboratoriju?

Nek i u vašoj učionici (za)živi nauka!

Mreža nastavnika „STEM zbornica“ i Obrazovni centar STEM pozivaju sve zainteresovane nastavnike, učitelje i vaspitače da nam se pridruže na besplatnom vebinaru pod nazivom „Kako učionicu pretvoriti u laboratoriju?“.

Na ovom vebinaru saznaćete kako je vredna učiteljica otvorila vrata nauci i učenike upoznala sa složenim naučnim pojmovima kroz igru, eksperimente i smeh i druženje.

Saznaćete na šta bi trebalo da obratite pažnju kad primenjujete eksperimente, videćete kako izgleda primena eksperimenata u praksi i čućete koliko je nauka oplemenila nastavnički rad, te samim tim i interesovanje učenika.

Naravno, biće reči i o povezivanju učitelja i nastavnika kroz nauku i eksperimente. 😀

 

 

Vebinar će se održati onlajn, u sredu, 23. novembra od 19:00h. Link za pristup vebinaru dobićete 2h pre početka događaja.

Šta ćete saznati na vebinaru?

  • Kako se sprovode eksperimenti?
  • Kako izgleda nauka u praksi?
  • Kako deci mlađeg školskog uzrasta predstaviti nauku?
  • Šta decu mlađeg školskog uzrasta najviše interesuje?
  • Kako se deca uključuju u eksperimentalni rad?
  • Šta kažu deca, šta kolege, šta roditelji?

Da li je to sve?

Spremite se na naučni kviz i nagrađivanje! Zvanično objavljujemo i pobednike našeg nagrađivanja sa obuke „Jesenji eksperimenti“.👏

Znate da na našim vebinarima uvek ima iznenađenja. Tako će biti i na ovom vebinaru.😉

Ko će biti vaš predavač?

Učiteljica Slađana Marković Štetek

Slađana je učiteljica u Osnovnoj školi „Ivan Milutinović“, koja se nalazi u Subotici. Ima više od 10 godina iskustva. Kroz svoje predavačko iskustvo trudi se da konstantno uvodi inovacije i deci pruži kvalitetan pristup poučavanju.

Tragajući za pristupom koji će njenim učenicima pružiti sveopšte znanje, Slađana je započela STEM avanturu i u učionicu unela brojne naučne eksperimente.

O tome kako je roditelje upoznala sa STEM-om, kako deci objašnjava eksperimente i kakvo je učeničko mišljenje, rećiće vam na vebinaru!

PRIJAVA JE OTVORENA: Uvedimo nauku i u vašu učionicu, saznajte kako!

Da biste bili deo ovog vebinara i saznali sjajne ideje, potrebno je da se prijavite što pre i osigurate sebi mesto. Pravo učešća imaju sve kolege (vaspitači, učitelji, nastavnici), kao i roditelji iz Srbije i regiona. 

Mreža nastavnika „STEM zbornica“ i Obrazovni centar STEM učesnicima predavanja izdaju potvrdu sa 2 boda/sata stručnog usavršavanja unutar ustanove.

 

 

Ukoliko imate neka pitanja vezana za događaj, slobodno nam pišite na imejl: stemzbornica@gmail.com ili nas kontaktirajte putem Chatbota na veb sajtu, odnosno preko Facebook stranice.

Ostavite komentar

Pridružite se zajednici od više od 15.000 nastavnika .

STEM je za svakoga!

Bravo! Uspešno ste se prijavili.

Nešto nije dobro. Pokušajte ponovo.

STEM eksperimenti will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.