BESPLATNI vebinar: Kako učionicu pretvoriti u laboratoriju?

Nek i u vašoj učionici (za)živi nauka!

Mreža nastavnika „STEM zbornica“ i Obrazovni centar STEM pozivaju sve zainteresovane nastavnike, učitelje i vaspitače da nam se pridruže na besplatnom vebinaru pod nazivom „Kako učionicu pretvoriti u laboratoriju?“.

Na ovom vebinaru saznaćete kako je vredna učiteljica otvorila vrata nauci i učenike upoznala sa složenim naučnim pojmovima kroz igru, eksperimente i smeh i druženje.

Saznaćete na šta bi trebalo da obratite pažnju kad primenjujete eksperimente, videćete kako izgleda primena eksperimenata u praksi i čućete koliko je nauka oplemenila nastavnički rad, te samim tim i interesovanje učenika.

Naravno, biće reči i o povezivanju učitelja i nastavnika kroz nauku i eksperimente. 😀

 

 

Vebinar će se održati onlajn, u sredu, 23. novembra od 19:00h. Link za pristup vebinaru dobićete 2h pre početka događaja.

Šta ćete saznati na vebinaru?

  • Kako se sprovode eksperimenti?
  • Kako izgleda nauka u praksi?
  • Kako deci mlađeg školskog uzrasta predstaviti nauku?
  • Šta decu mlađeg školskog uzrasta najviše interesuje?
  • Kako se deca uključuju u eksperimentalni rad?
  • Šta kažu deca, šta kolege, šta roditelji?

Da li je to sve?

Spremite se na naučni kviz i nagrađivanje! Zvanično objavljujemo i pobednike našeg nagrađivanja sa obuke „Jesenji eksperimenti“.👏

Znate da na našim vebinarima uvek ima iznenađenja. Tako će biti i na ovom vebinaru.😉

Ko će biti vaš predavač?

Učiteljica Slađana Marković Štetek

Slađana je učiteljica u Osnovnoj školi „Ivan Milutinović“, koja se nalazi u Subotici. Ima više od 10 godina iskustva. Kroz svoje predavačko iskustvo trudi se da konstantno uvodi inovacije i deci pruži kvalitetan pristup poučavanju.

Tragajući za pristupom koji će njenim učenicima pružiti sveopšte znanje, Slađana je započela STEM avanturu i u učionicu unela brojne naučne eksperimente.

O tome kako je roditelje upoznala sa STEM-om, kako deci objašnjava eksperimente i kakvo je učeničko mišljenje, rećiće vam na vebinaru!

PRIJAVA JE OTVORENA: Uvedimo nauku i u vašu učionicu, saznajte kako!

Da biste bili deo ovog vebinara i saznali sjajne ideje, potrebno je da se prijavite što pre i osigurate sebi mesto. Pravo učešća imaju sve kolege (vaspitači, učitelji, nastavnici), kao i roditelji iz Srbije i regiona. 

Mreža nastavnika „STEM zbornica“ i Obrazovni centar STEM učesnicima predavanja izdaju potvrdu sa 2 boda/sata stručnog usavršavanja unutar ustanove.

 

 

Ukoliko imate neka pitanja vezana za događaj, slobodno nam pišite na imejl: stemzbornica@gmail.com ili nas kontaktirajte putem Chatbota na veb sajtu, odnosno preko Facebook stranice.

Ostavite komentar