Besplatno predavanje: 3D tehnologija u vrtićima, osnovnim i srednjim školama

Otkrijte prednosti 3D aditivne tehnologije 

„STEM zbornica“ i „Limitless STEAM lab“ pozivaju sve zainteresovane nastavnike, učitelje i vaspitače koji u svom pristupu primenjuju STEM nastavni koncept, i željni su da saznaju interesantne ideje kako aditivnu tehnologiju primeniti u praksi da nam se pridruže na besplatnom predavanju pod nazivom „3D tehnologija u vrtićima, osnovnim i srednjim školama“, na kom ćete se upoznati sa radom 3D štampača i olovki, ali i besplatnim alatima koje možete odmah primeniti u praksi.

Predavanje će se održati onlajn, u četvrtak, 20. januara od 19h. Link za pristup predavanju dobićete blagovremeno pre početka događaja.

Šta ćete saznati na predavanju?

  • šta je aditivna tehnologija;
  • kako se 3D tehnologija može primeniti u obrazovnoj praksi;
  • upoznaćete se sa besplatnim alatima za 3D aktivnosti;
  • videćete zanimljive primere 3D rada;
  • saznaćete kako 3D tehnologiju primeniti u praksi predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola.

Ko će biti naš sagovornik, a vaš predavač?

Robert Ljubek, magistar inženjerstva, direktor i mentor u Limitless STEAM Lab-u

Robert je stekao zvanje magistra inženjerstva u oblasti mašinstva na Tehničkom fakultetu u
Rijeci, nakon čega je započeo i doktorske studije iz područja tehničkih nauka. U svojoj bogatoj biografiji pored iskustva u inženjerskim projektima, radi i kao profesor, mentor i voditelj edukacijskih programa i obuka u srednjim stručnim školama, laboratoriji za digitalnu fabrikaciju, jedan je od mentotora u Centru izvrsnosti Varaždinske županije iz novih tehnologija. Trenutno je zaposlen kao nastavnik strukovnih predmeta iz oblasti robotike i aditivne tehnologije, ujedno Robert je i direktor, mentor i voditelj društva Limitless Design d.o.o., koja se bavi 3D dizajnom i držanjem radionica za crtanje 3D olovkama za decu od 4 do 18 godina, te i obuka iz područja aditivnih tehnologija za STEAM-a za nastavnike osnovnih i srednjih škola.

Prijava je otvorena: Upoznajte se sa dobrim idejama i 3D besplatnim alatima

Da biste bili deo ovog predavanja, saznali sjajne ideje i upoznali se sa korisnim IT alatima, potrebno je da se prijavite što pre i osigurate sebi mesto. Pravo učešća imaju sve kolege iz Srbije i regiona, a na predavanju vas očekuje i poklon od naših sponzora „PEAK sport Srbija“. 

„STEM zbornica“ učesnicima predavanja izdaje potvrdu sa 2 boda stručnog usavršavanja unutar ustanove.

Ukoliko imate neka pitanja vezana za događaj, slobodno nam pišite na imejl: stemzbornica@gmail.com ili nas kontaktirajte putem Chatbota na veb sajtu, odnosno preko Facebook stranice.

Komentari
  • Mirjana Jeremić

    Divni ste !

    Reply
Ostavite komentar

Pridružite se zajednici od više od 15.000 nastavnika .

STEM je za svakoga!

Bravo! Uspešno ste se prijavili.

Nešto nije dobro. Pokušajte ponovo.

STEM eksperimenti will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.