Besplatno predavanje: 3D tehnologija u vrtićima, osnovnim i srednjim školama

Otkrijte prednosti 3D aditivne tehnologije 

„STEM zbornica“ i „Limitless STEAM lab“ pozivaju sve zainteresovane nastavnike, učitelje i vaspitače koji u svom pristupu primenjuju STEM nastavni koncept, i željni su da saznaju interesantne ideje kako aditivnu tehnologiju primeniti u praksi da nam se pridruže na besplatnom predavanju pod nazivom „3D tehnologija u vrtićima, osnovnim i srednjim školama“, na kom ćete se upoznati sa radom 3D štampača i olovki, ali i besplatnim alatima koje možete odmah primeniti u praksi.

Predavanje će se održati onlajn, u četvrtak, 20. januara od 19h. Link za pristup predavanju dobićete blagovremeno pre početka događaja.

Šta ćete saznati na predavanju?

  • šta je aditivna tehnologija;
  • kako se 3D tehnologija može primeniti u obrazovnoj praksi;
  • upoznaćete se sa besplatnim alatima za 3D aktivnosti;
  • videćete zanimljive primere 3D rada;
  • saznaćete kako 3D tehnologiju primeniti u praksi predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola.

Ko će biti naš sagovornik, a vaš predavač?

Robert Ljubek, magistar inženjerstva, direktor i mentor u Limitless STEAM Lab-u

Robert je stekao zvanje magistra inženjerstva u oblasti mašinstva na Tehničkom fakultetu u
Rijeci, nakon čega je započeo i doktorske studije iz područja tehničkih nauka. U svojoj bogatoj biografiji pored iskustva u inženjerskim projektima, radi i kao profesor, mentor i voditelj edukacijskih programa i obuka u srednjim stručnim školama, laboratoriji za digitalnu fabrikaciju, jedan je od mentotora u Centru izvrsnosti Varaždinske županije iz novih tehnologija. Trenutno je zaposlen kao nastavnik strukovnih predmeta iz oblasti robotike i aditivne tehnologije, ujedno Robert je i direktor, mentor i voditelj društva Limitless Design d.o.o., koja se bavi 3D dizajnom i držanjem radionica za crtanje 3D olovkama za decu od 4 do 18 godina, te i obuka iz područja aditivnih tehnologija za STEAM-a za nastavnike osnovnih i srednjih škola.

Prijava je otvorena: Upoznajte se sa dobrim idejama i 3D besplatnim alatima

Da biste bili deo ovog predavanja, saznali sjajne ideje i upoznali se sa korisnim IT alatima, potrebno je da se prijavite što pre i osigurate sebi mesto. Pravo učešća imaju sve kolege iz Srbije i regiona, a na predavanju vas očekuje i poklon od naših sponzora „PEAK sport Srbija“. 

„STEM zbornica“ učesnicima predavanja izdaje potvrdu sa 2 boda stručnog usavršavanja unutar ustanove.

Ukoliko imate neka pitanja vezana za događaj, slobodno nam pišite na imejl: stemzbornica@gmail.com ili nas kontaktirajte putem Chatbota na veb sajtu, odnosno preko Facebook stranice.

Komentari
  • Mirjana Jeremić

    Divni ste !

    Reply
Ostavite komentar