Novogodišnja čarolija za nastavnike: BESPLATNA radionica lepih ukrasa

Okrijte gde je Deda Mraz i kako se prave ukrasi

„STEM zbornica“ poziva sve zainteresovane nastavnike, učitelje i vaspitače da nam se pridruže na besplatnoj radionici pod nazivom „Novogodišnja čarolija za nastavnike: Radionica lepih ukrasa“, na kojoj ćete saznati mnoštvo ideja kako pomoću jednostavnih kućnih materijala pripremati divne ukrase, i ulepšati praznične aktivnosti. Takođe, otkrićemo vam i kako zajedno sa svojom decom/učenicima da pratite Deda Mraza onlajn 🙂 Da, uz malo kreativne čarolije i to je moguće!

Radionica će se održati ONLAJN, u utorak, 28. decembra od 19h. Podatke za pristup dobićete blagovremeno, pre početka radionice.

Učesnici radionice dobiće potvrdu o prisustvu sa 2 boda stručnog usavršavanja unutar ustanove.

Šta vas sve očekuje na radionici?

  • zanimljive kuglice koje otkrivaju tajni zadatak dobrote,
  • tajni novogodišnji prijatelji koji izrađuju igre,
  • kuponi dobrih dela,
  • alati za praćenje Deda Mraza i pravljenje digitalnih pahulja, i
  • još mnogo toga za novogodišnju zabavu u kojoj se uči i uživa.

Ko će vas voditi kroz kreativnu radionicu?

Bojan Iličić, magistar primarnog obrazovanja i administrator grupe „Kreativna nastava“

Zaposlen u OŠ „Braća Ribar“ u Sisku na radnom mestu učitelja u produženom boravku. Autor je digitalnog udžbenika za Hrvatski jezik u izdavačkoj kući „Profil Klett.“ U svom radu primenjuje kreativni pristup koji deli sa kolegama u grupi „Kreativna nastava“. Već dve godine osvaja nagradu za „Najuspešnije odgojno obrazovne djelatnike u Republici Hrvatskoj.“

Bavi se volonterskim radom u udruženjima kao što su „Društvo Naša djeca Sisak“, „Gradsko društvo Crvenog križa Sisak“ i „Kino klub Sisak“, gde sa učenicima radi na jačanju kreativnosti i mašte kroz različite radionice. Veliki je zaljubljenik u digitalne alate, te ih često koristi za podučavanje, učenje i ponavljanje nastavnog gradiva.

Prijava za radionicu je počela: Oključajmo novogodišnju čaroliju + paket iznenađenja

Da biste bili deo ove radionice, saznali sjajne ideje za izradu ukrasa i upoznali se sa korisnim IT alatima, potrebno je da se prijavite što pre i osigurate sebi mesto. Pravo učešća imaju sve kolege iz Srbije i regiona.

Na radionici poklanjamo novogodišnji paket iznenađenja: U saradnji sa profilom „Taanyaa_b“ pripremili smo bogat paket novogodišnjih kolačića i poslastica koji će predstojeće praznike dodatno zasladiti i ulepšati. Tokom radionice biramo srećnog dobitnika, a sve što treba da uradite je da se prijavite i pratite radionicu, i novogodišnja čarolija će možda baš vas odabrati.

Ukoliko imate neka pitanja vezana za stručni skup, slobodno nam pišite na imejl: stemzbornica@gmail.com ili nas kontaktirajte putem Chatbota na veb sajtu, odnosno preko Facebook stranice.

Želite da vas pozivamo na još ovakvih događaja? Pridružite se STEM zajednici, klikom na link OVDE i  dobićete priliku da se upoznate sa sjajnim idejama na našim događajima

Ostavite komentar