Novogodišnja čarolija za nastavnike: BESPLATNA radionica lepih ukrasa

Okrijte gde je Deda Mraz i kako se prave ukrasi

„STEM zbornica“ poziva sve zainteresovane nastavnike, učitelje i vaspitače da nam se pridruže na besplatnoj radionici pod nazivom „Novogodišnja čarolija za nastavnike: Radionica lepih ukrasa“, na kojoj ćete saznati mnoštvo ideja kako pomoću jednostavnih kućnih materijala pripremati divne ukrase, i ulepšati praznične aktivnosti. Takođe, otkrićemo vam i kako zajedno sa svojom decom/učenicima da pratite Deda Mraza onlajn 🙂 Da, uz malo kreativne čarolije i to je moguće!

Radionica će se održati ONLAJN, u utorak, 28. decembra od 19h. Podatke za pristup dobićete blagovremeno, pre početka radionice.

Učesnici radionice dobiće potvrdu o prisustvu sa 2 boda stručnog usavršavanja unutar ustanove.

Šta vas sve očekuje na radionici?

  • zanimljive kuglice koje otkrivaju tajni zadatak dobrote,
  • tajni novogodišnji prijatelji koji izrađuju igre,
  • kuponi dobrih dela,
  • alati za praćenje Deda Mraza i pravljenje digitalnih pahulja, i
  • još mnogo toga za novogodišnju zabavu u kojoj se uči i uživa.

Ko će vas voditi kroz kreativnu radionicu?

Bojan Iličić, magistar primarnog obrazovanja i administrator grupe „Kreativna nastava“

Zaposlen u OŠ „Braća Ribar“ u Sisku na radnom mestu učitelja u produženom boravku. Autor je digitalnog udžbenika za Hrvatski jezik u izdavačkoj kući „Profil Klett.“ U svom radu primenjuje kreativni pristup koji deli sa kolegama u grupi „Kreativna nastava“. Već dve godine osvaja nagradu za „Najuspešnije odgojno obrazovne djelatnike u Republici Hrvatskoj.“

Bavi se volonterskim radom u udruženjima kao što su „Društvo Naša djeca Sisak“, „Gradsko društvo Crvenog križa Sisak“ i „Kino klub Sisak“, gde sa učenicima radi na jačanju kreativnosti i mašte kroz različite radionice. Veliki je zaljubljenik u digitalne alate, te ih često koristi za podučavanje, učenje i ponavljanje nastavnog gradiva.

Prijava za radionicu je počela: Oključajmo novogodišnju čaroliju + paket iznenađenja

Da biste bili deo ove radionice, saznali sjajne ideje za izradu ukrasa i upoznali se sa korisnim IT alatima, potrebno je da se prijavite što pre i osigurate sebi mesto. Pravo učešća imaju sve kolege iz Srbije i regiona.

Na radionici poklanjamo novogodišnji paket iznenađenja: U saradnji sa profilom „Taanyaa_b“ pripremili smo bogat paket novogodišnjih kolačića i poslastica koji će predstojeće praznike dodatno zasladiti i ulepšati. Tokom radionice biramo srećnog dobitnika, a sve što treba da uradite je da se prijavite i pratite radionicu, i novogodišnja čarolija će možda baš vas odabrati.

Ukoliko imate neka pitanja vezana za stručni skup, slobodno nam pišite na imejl: stemzbornica@gmail.com ili nas kontaktirajte putem Chatbota na veb sajtu, odnosno preko Facebook stranice.

Želite da vas pozivamo na još ovakvih događaja? Pridružite se STEM zajednici, klikom na link OVDE i  dobićete priliku da se upoznate sa sjajnim idejama na našim događajima

Ostavite komentar

Придружите се заједници од више од 15.000 наставника .

СТЕМ је за свакога!

Bravo! Uspešno ste se prijavili.

Nešto nije dobro. Pokušajte ponovo.

STEM eksperimenti will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.