Onlajn obuka: 30 fenomenalnih jesenjih eksperimenata

Zabava bez prestanka počinje

Drage kolege, pozivamo vas na našu novu onlajn obuku pod nazivom “ Jeseni eksperimenti – zabava bez prestanka“. Usled velikog interesovanja novi krug prijava je otvoren! Pridružite nam se. 😉

Šta vas očekuje na obuci?

Više od 40 lekcija, u kojima možete pronaći prikaze eksperimenata, zanimljivosti iz nauke, rubrika „Korisno je znati i Pitamo nauku“, naučne mozgalice, kvizove i igrice, naučne izazove, 3 u 1 eksperimente i čitav jedan nivo o (ne)mogućim eksperimentima… i to sve kroz kombinaciju audio, video i pdf formata.

Ako nas pitate da li je ova obuka dobra kao i prethodna o letnjim eksperimentima. Nije, još je bolja! 😉

Želite li malo da zavirite u materijale obuke?

Klikom na sledeći link, videćete kratak video prikaz samo nekih eksperimenata koji vas očekuju.

 

 

Želeli biste da sve ideje sa obuke imate u .pdf formatu? Ne brinite, obuka sadrži i dodatne resurse, ali i sve (baš sve) eksperimente i u .pdf priručniku, koji vam zauvek dajemo na korišćenje. Super, zar ne?😀

PRIJAVA ZA OBUKU JE OTVORENA: Upoznajte nauku kroz jesenje eksperimente

Da biste bili deo ove obuke, i obezbedili za sebe mnoštvo korisnog materijala, potrebno je da se prijavite što pre. Zato, krenimo što pre! 😀

Obuka se realizuje putem onlajn platforme, a tok realizacije određujete vi. Prolazite obuku kad god želite! Pravo učešća imaju sve kolege iz Srbije i regiona.

Cena onlajn obuke je 1.000 dinara ili 10 evra, a svim učesnicima obuke, „Obrazovni centar STEM“ izdaje zvaničan STEM sertifikat sa 20 sati stručnog usavršavanja unutar ustanove.

 

 

Ukoliko imate neka pitanja za nas, slobodno nam pišite na imejl: stemzbornica@gmail.com, Chatbot na veb sajtu, Facebook stranicu, a mi ćemo vam rado odgovoriti na sve.

Vidimo se na obuci. Zabava bez prestanka počinje!

Ostavite komentar

Придружите се заједници од више од 15.000 наставника .

СТЕМ је за свакога!

Bravo! Uspešno ste se prijavili.

Nešto nije dobro. Pokušajte ponovo.

STEM eksperimenti will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.