Onlajn obuka: Puno STEM eksperimenata na jednom mestu!

Upoznajte nauku kroz eksperimente

Obrazovni centar STEM sa mrežom nastavnika „STEM zbornica“ vam je pripremio onlajn obuku pod nazivom „Letnji eksperimenti – praktični spoj nauke i zabave“. Obuka se sastoji iz 5 nivoa, 28 lekcije i 20 eksperimenata. Povezuje različite STEM oblasti na zanimljiv način. Evo i kako:

Kroz obuku pokazaćemo vam kako se morska voda pretvara u slatku, otkriva tajna voda u biljkama, pravi besmrtna meduza, kreira mravlja putanja i pravi Chrome ekstenzija.😀 (Da, stvarno mislimo na pravu Chrome ekstenziju!)

Šta vas još očekuje na STEM obuci:

  • Saznaćete kako se pravi podvodni telefon😉
  • Otkrićete tajni sastojak lepka
  • Upoznaćete Mpemba efekat
  • Pravićete akvarel boje
  • Slaćete DNK kodirane poruke
  • Upoznati STEMirka, vašeg AI pomoćnika
  • Praviti letnje fosile
  • I još mnogo toga… a ima i 7 provera naučnih ponavljalica!

I to nije sve! U poslednjem koraku smo vam izdvojili sve korišćenje resurse sa obuke koje nadalje možete koristiti u svojoj praksu – zauvek!

PRIJAVA JE OTVORENA: Pridružite nam se i uživajte eksperimentišući

Da biste bili deo ove obuke, i obezbedili za sebe mnoštvo korisnog materijala (pdf, video i audio resursa), potrebno je da se prijavite što pre, jer obuka ima rok trajanja. Kao i leto. Pristup obuci je moguć do 30. septembra 😉 Pravo učešća imaju sve kolege iz Srbije i regiona.

Cena onlajn obuke je samo 700 dinara ili 6 evra. Što kažemo samo? Zato što ono što dobijate ima neprocenjivu vrednost, a to ćete se i sami uveriti.

Učesnicima obuke, „Obrazovni centar STEM“ izdaje zvaničan STEM sertifikat sa 20 sati stručnog usavršavanja unutar ustanove.

Važno: Obuka je aktivna do 30.9.2022. godine i možete je startovati kad god vi želite!

Ukoliko imate neka pitanja za nas, slobodno nam pišite na imejl: stemzbornica@gmail.comChatbot na veb sajtu, Facebook stranicu, a mi ćemo vam rado odgovoriti na sve.

Ostavite komentar

Pridružite se zajednici od više od 15.000 nastavnika .

STEM je za svakoga!

Bravo! Uspešno ste se prijavili.

Nešto nije dobro. Pokušajte ponovo.

STEM eksperimenti will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.