Obuka za nastavnike: Vodimo vas na STEM Mundijal!

Otkrijte fudbalsku nauku!

Pratite li fudbal? Finale Mundijala se bliži, emocije rastu, neizvesnost je sve veća, a to je sjajna prilika da povežete ljubav prema fudbalu i nauku! Jer ko ne bi voleo da uči nauku kroz najvažniju sporednu stvar na svetu – fudbal ⚽️

Ako niste sebi obezbedili ulaznicu za finale u Kataru, imamo mnogo bolju opciju za vas – obezbedite ulaznicu za finale STEM Mundijala!

Da, dobro ste čuli STEM Mundijal.

Pitate se o čemu je reč? 🥅

Mreža nastavnika „STEM zbornica“ i „Obrazovni centar STEM“ pripremili su za vas super zanimljivu obuku Fudbal i nauka: Dajte gol znanjem!.

Na obuci ćete saznati:

  • Kako fudbal doprinosi razumevanju nauke?
  • Zašto je Jabulani lopta primer sjajne nauke i tehnologije?
  • Zašto lopta skrene prilikom šuta?
  • Ko je bolji: Njutn ili Ronaldo?
  • Zašto je žongliranje teško?
  • Zašto se lopta vraća u igru sa dve ruke?
  • Kako se šutira penal pomoću nauke?
  • Kako se brani penal pomoću nauke?

Pored fudbalskih eksperimenata tu su i fudbalski inženjerski izazovi – da napravite sa učenicima fudbalski teren! A proverite i koja lopta dalje putuje – sa manjim, ili većim pritiskom vazduha!

PRIJAVA JE OTVORENA I TRAJE SAMO 7 DANA: Upoznajmo fudbalsku nauku koja će oduševiti učenike!

Da biste bili deo ove obuke, i upoznali puno zanimljivosti iz sveta fudbalske nauke, potrebno je da se prijavite što pre, jer prijava za obuku ima rok trajanja.😉

Obuka se realizuje putem onlajn platforme, a pravo učešća imaju sve kolege iz Srbije i regiona.

Cena onlajn obuke je 500 dinara ili 5 evra, a svim učesnicima obuke, „Obrazovni centar STEM“ izdaje zvaničan STEM sertifikat sa 5 sati stručnog usavršavanja unutar ustanove.

 

 

Ukoliko imate neka pitanja za nas, slobodno nam pišite na imejl: stemzbornica@gmail.comChatbot na veb sajtu, Facebook stranicu, a mi ćemo vam rado odgovoriti na sve.

 

Ostavite komentar

Pridružite se zajednici od više od 15.000 nastavnika .

STEM je za svakoga!

Bravo! Uspešno ste se prijavili.

Nešto nije dobro. Pokušajte ponovo.

STEM eksperimenti will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.