Mi smo se pridružili festivalu biologije „Biofest 3“ – prijavite se i vi!

Pozivamo vas na treći festival biologije pod nazivom „Biologija očima dece“

Udruženje biologa Kruševac (BIOKS) pod pokroviteljstvom Lokalnog akcionog plana za decu grada Kruševca sa brojnim partnerima organizuje završnu manifestaciju – festival nauke “ Biofest 3″ u okviru projekta Dečji naučni kamp 2021. Festival je simbolično nazvan „Biologija očima dece“ jer teži da predstavi mnoštvo interesantnih dečjih radova i nastavnog materijala, i na taj način probudi dečje i nastavničko stvaralaštvo u prirodnim naukama, naročito biologiji i ekologiji.

Festival će se održati ONLAJN, u subotu, 27. novembra u terminu od 10 do 16 časova, a na ovogodišnjem, trećem festivalu pridružuje se i STEM zbornica kao partner i podrška manifestaciji.

Pozivamo i vas da budete deo trećeg festivala biologije

Ako ste nastavnik koji učenike podstiče da pripremaju različite nastavne materijale i sprovode zanimljive aktivnosti koje u fokusu imaju širenja njihove ekološke svesti i ljubavi prema biosferi u celini, onda je ovaj događaj za vas i sad je pravo vreme da nam se pridružite, jer je ostalo još samo malo vremena.

Zato pozivamo sve nastavnike i vaspitače koji vode ekološke i/ili biološke sekcije ili vannastavne aktivnosti u vezi sa biologijom i ekologijom, da nam na imejl udruzenjebiologakrusevac@gmail.com sa naznakom „Prijava na Biofest 3“ do 25. novembra pošalju:

 • kratak opis materijala (prezentacije, edukativne igre u digitalnim alatima, video zapise, oglede, edukativne demonstracije eksperimenata, panoe, predstave primera dobre prakse na temu „Biologija očima dece“),
 • imena i uzrast učenika koji su rad pripremili uz ime nastavnika/mentora (može i više mentora ukoliko je reč o STEM ili multidisciplinarnom projektu),
 • naziv škole i mesto.

Pravo učešća imaju kolege iz predškolskih i obrazovnih ustanova širom Republike Srbije, ali i kolege iz svih zemalja regiona.

Svi učesnici trećeg festivala biologije dobiće elektronske zahvalnice, svi pristigli radovi biće promovisani na Facebook stranici BIOKS-a, a svi zainteresovani učesnici imaće i priliku da svoje radove predstave i na onlajn vebinaru koji zajednički organizuju STEM zbornica i Udruženje biologa Kruševac.

Očekujemo vaše prijave!

Želite na vreme da budete obavešteni kad počinje prijava za vebinar? Pridružite se STEM zajednici klikom na link OVDE i budite uvek u toku sa svim STEM dešavanjima.

Komentari
 • Nataša

  Hvala na odličnim marerijalima!

  Reply
 • Zora

  I ja bih želela da samo da budem posmatrač

  Reply
 • Silvija

  Želim da učestvujemo više kao posmatrač.Divni ste.
  Pozdrav

  Reply
Ostavite komentar

Pridružite se zajednici od više od 15.000 nastavnika .

STEM je za svakoga!

Bravo! Uspešno ste se prijavili.

Nešto nije dobro. Pokušajte ponovo.

STEM eksperimenti will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.