Mi smo se pridružili festivalu biologije „Biofest 3“ – prijavite se i vi!

Pozivamo vas na treći festival biologije pod nazivom „Biologija očima dece“

Udruženje biologa Kruševac (BIOKS) pod pokroviteljstvom Lokalnog akcionog plana za decu grada Kruševca sa brojnim partnerima organizuje završnu manifestaciju – festival nauke “ Biofest 3″ u okviru projekta Dečji naučni kamp 2021. Festival je simbolično nazvan „Biologija očima dece“ jer teži da predstavi mnoštvo interesantnih dečjih radova i nastavnog materijala, i na taj način probudi dečje i nastavničko stvaralaštvo u prirodnim naukama, naročito biologiji i ekologiji.

Festival će se održati ONLAJN, u subotu, 27. novembra u terminu od 10 do 16 časova, a na ovogodišnjem, trećem festivalu pridružuje se i STEM zbornica kao partner i podrška manifestaciji.

Pozivamo i vas da budete deo trećeg festivala biologije

Ako ste nastavnik koji učenike podstiče da pripremaju različite nastavne materijale i sprovode zanimljive aktivnosti koje u fokusu imaju širenja njihove ekološke svesti i ljubavi prema biosferi u celini, onda je ovaj događaj za vas i sad je pravo vreme da nam se pridružite, jer je ostalo još samo malo vremena.

Zato pozivamo sve nastavnike i vaspitače koji vode ekološke i/ili biološke sekcije ili vannastavne aktivnosti u vezi sa biologijom i ekologijom, da nam na imejl udruzenjebiologakrusevac@gmail.com sa naznakom „Prijava na Biofest 3“ do 25. novembra pošalju:

  • kratak opis materijala (prezentacije, edukativne igre u digitalnim alatima, video zapise, oglede, edukativne demonstracije eksperimenata, panoe, predstave primera dobre prakse na temu „Biologija očima dece“),
  • imena i uzrast učenika koji su rad pripremili uz ime nastavnika/mentora (može i više mentora ukoliko je reč o STEM ili multidisciplinarnom projektu),
  • naziv škole i mesto.

Pravo učešća imaju kolege iz predškolskih i obrazovnih ustanova širom Republike Srbije, ali i kolege iz svih zemalja regiona.

Svi učesnici trećeg festivala biologije dobiće elektronske zahvalnice, svi pristigli radovi biće promovisani na Facebook stranici BIOKS-a, a svi zainteresovani učesnici imaće i priliku da svoje radove predstave i na onlajn vebinaru koji zajednički organizuju STEM zbornica i Udruženje biologa Kruševac.

Očekujemo vaše prijave!

Želite na vreme da budete obavešteni kad počinje prijava za vebinar? Pridružite se STEM zajednici klikom na link OVDE i budite uvek u toku sa svim STEM dešavanjima.

Komentari
  • Nataša

    Hvala na odličnim marerijalima!

    Reply
  • Zora

    I ja bih želela da samo da budem posmatrač

    Reply
  • Silvija

    Želim da učestvujemo više kao posmatrač.Divni ste.
    Pozdrav

    Reply
Ostavite komentar