PEAK sport Srbija postao zvanični sponzor STEM zbornica mreže, a to znači – pokloni!

Lepe vesti za nastavnike u Srbiji

Veliko nam je zadovoljstvo da objavimo početak saradnje sa kompanijom „PEAK sport Srbija“ vodećim svetskim brendom sportske opreme, odeće i obuće. Reč je o kompanija koja prepoznaje važnost multidisciplinarnog povezivanja naučnih oblasti, razume značaj STEM obrazovanja za razvoj privrede i tržišnog razvoja i nesebično pruža podršku svih društvenim kategorijama na polju ličnog i profesionalnog razvoja.

Globalna misija i svetski poznat brend

PEAK sport je jedna od najbrže rastućih kompanija sa distributivnom mrežom sa više od 7.000 ovlašćenih PEAK maloprodajnih objekata širom sveta. U svojoj profesionalnoj biografiji PEAK sarađuje sa NBA, WNBA, CBA, NBA Kina, i zvanični je partner/opremalac FIBA-e (internacionalna košarkaška federacija).

Takođe, PEAK je i zvanični opremalac slovenačkog olimpijskog tima, kao i sponzor Srbije, Crne Gore, Nemačke, Australije, Novog Zelanda i iranske košarkaške reprezentacije. Misija kojom se PEAK vodi teži da pomera granice kako u sportu, tako i na svim životnim poljima, te upornost, talenat, volju i želju za radom, napredovanje i razvojem nesebično podržava. Zato PEAK danas jedan od najpopularnijih brendova među NBA legendama.

Upoznajte se sa PEAK-om OVDE.

Pokloni i nagrade za nastavnike kao podsticaj za STEM usavršavanje 

Prepoznajući značaj sportskog obrazovanja i vaspitanja kako za odrasle, tako i za učenike, PEAK sport Srbija značajno radi na jačanju društvene svesti o važnosti fizičke aktivnosti i sportske rekreacije. Koristeći najnovija tehnološka rešenja, metode, i tehnike rada, PEAK kreira sportsku opremu visokog kvaliteta, koja se sastoji od polimernih pametnih materijala i specijalne pene, koji štiti kosti i zglobove i smanjuje rizik od sportskih povreda. Da bi se postigli najbolji rezultati na terenu, PEAK tim mora da se brine o tome da profesionalni sportisti dobijaju najbolju opremu, a zato je nauka od presudne važnosti.

Da bi nastavili da prave najbolja sportska rešenja, uvode inovacije u svoje proizvode i kreiraju nove svetske trendove, PEAK pruža podršku razvoju i popularizaciji nauke i multidisciplinarnog STEM pristupa. Takođe, pruža podršku i nastavnom kadru u Srbiji koji obrazuje buduće naučne lidere i inovatore.

S tim u vidu, PEAK tim je uspostavio sponzorsku saradnju sa mrežom nastavnika STEM zbornica, u okviru koje će se u narednom periodu raditi na jačanju veze između prirodnih nauka i sportskih disciplina, ali i darivati brojne nagrade i poklone iz PEAK sport Srbija ponude, koju možete pogledati OVDE.

Darivanje počinjemo već na našem narednom događaju: Budite uvek u toku

Da biste uvek bili u toku sa aktuelnostima iz sveta sporta i učestvovali u brojnim aktivnostima (i darivanjima) koje PEAK organizuje obavezno zapratite njihov Instagram profil @peaksportsrbija.

Želite da vam na imejl šaljemo obaveštenja za zanimljive događaje na kojim vas očekuju i PEAK iznenađenja? Pridružite se STEM zajednici klikom na link OVDE i budite uvek u toku.

Ostavite komentar

Pridružite se zajednici od više od 15.000 nastavnika .

STEM je za svakoga!

Bravo! Uspešno ste se prijavili.

Nešto nije dobro. Pokušajte ponovo.

STEM eksperimenti will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.