PEAK sport Srbija postao zvanični sponzor STEM zbornica mreže, a to znači – pokloni!

Lepe vesti za nastavnike u Srbiji

Veliko nam je zadovoljstvo da objavimo početak saradnje sa kompanijom „PEAK sport Srbija“ vodećim svetskim brendom sportske opreme, odeće i obuće. Reč je o kompanija koja prepoznaje važnost multidisciplinarnog povezivanja naučnih oblasti, razume značaj STEM obrazovanja za razvoj privrede i tržišnog razvoja i nesebično pruža podršku svih društvenim kategorijama na polju ličnog i profesionalnog razvoja.

Globalna misija i svetski poznat brend

PEAK sport je jedna od najbrže rastućih kompanija sa distributivnom mrežom sa više od 7.000 ovlašćenih PEAK maloprodajnih objekata širom sveta. U svojoj profesionalnoj biografiji PEAK sarađuje sa NBA, WNBA, CBA, NBA Kina, i zvanični je partner/opremalac FIBA-e (internacionalna košarkaška federacija).

Takođe, PEAK je i zvanični opremalac slovenačkog olimpijskog tima, kao i sponzor Srbije, Crne Gore, Nemačke, Australije, Novog Zelanda i iranske košarkaške reprezentacije. Misija kojom se PEAK vodi teži da pomera granice kako u sportu, tako i na svim životnim poljima, te upornost, talenat, volju i želju za radom, napredovanje i razvojem nesebično podržava. Zato PEAK danas jedan od najpopularnijih brendova među NBA legendama.

Upoznajte se sa PEAK-om OVDE.

Pokloni i nagrade za nastavnike kao podsticaj za STEM usavršavanje 

Prepoznajući značaj sportskog obrazovanja i vaspitanja kako za odrasle, tako i za učenike, PEAK sport Srbija značajno radi na jačanju društvene svesti o važnosti fizičke aktivnosti i sportske rekreacije. Koristeći najnovija tehnološka rešenja, metode, i tehnike rada, PEAK kreira sportsku opremu visokog kvaliteta, koja se sastoji od polimernih pametnih materijala i specijalne pene, koji štiti kosti i zglobove i smanjuje rizik od sportskih povreda. Da bi se postigli najbolji rezultati na terenu, PEAK tim mora da se brine o tome da profesionalni sportisti dobijaju najbolju opremu, a zato je nauka od presudne važnosti.

Da bi nastavili da prave najbolja sportska rešenja, uvode inovacije u svoje proizvode i kreiraju nove svetske trendove, PEAK pruža podršku razvoju i popularizaciji nauke i multidisciplinarnog STEM pristupa. Takođe, pruža podršku i nastavnom kadru u Srbiji koji obrazuje buduće naučne lidere i inovatore.

S tim u vidu, PEAK tim je uspostavio sponzorsku saradnju sa mrežom nastavnika STEM zbornica, u okviru koje će se u narednom periodu raditi na jačanju veze između prirodnih nauka i sportskih disciplina, ali i darivati brojne nagrade i poklone iz PEAK sport Srbija ponude, koju možete pogledati OVDE.

Darivanje počinjemo već na našem narednom događaju: Budite uvek u toku

Da biste uvek bili u toku sa aktuelnostima iz sveta sporta i učestvovali u brojnim aktivnostima (i darivanjima) koje PEAK organizuje obavezno zapratite njihov Instagram profil @peaksportsrbija.

Želite da vam na imejl šaljemo obaveštenja za zanimljive događaje na kojim vas očekuju i PEAK iznenađenja? Pridružite se STEM zajednici klikom na link OVDE i budite uvek u toku.

Ostavite komentar