Poziv nastavnicima: Pridružite se stemKA konferenciji i podržite razvoj STEM edukacije!

Posetite STEM konferenciju

Obrazovni centar STEM sa Mrežom nastavnika „STEM zbornica“ sa zadovoljstvom pruža medijsku podrška stemKA konferenciji, važnog događaja u oblasti nauke, tehnologije, inženjeringa i matematike (STEM), koja će se održati 5. i 6. maja u Karlovcu.

StemKA konferencija će okupiti vrhunske stručnjake, istraživače, profesore, nastavnike i studente, koji će zajedno diskutovati o najnovijim dostignućima, istraživanjima i inovacijama u STEM oblastima. Osim toga, konferencija će pružiti mogućnost umrežavanja i povezivanja različitih stručnjaka, kako bi se podstakla saradnja i razmena znanja, te i doprinelo širenje STEM misije među prosvetnom zajednicom.

Ako i vi volite STEM, posetite Karlovac i budite deo stemKA konferencije!

Pozivamo sve nastavnike, studente i entuzijaste iz STEM oblasti da se pridruže konferenciji i postanu deo rastuće STEM zajednice na Balkanu. Svi zainteresovani mogu pronaći više informacija o konferenciji i načinu prijave na sledećem linku: https://sites.google.com/view/stem-ka/

Učesnici konferencije će imati priliku da prisustvuju radionicama, predavanjima, panel diskusijama i prezentacijama, koji će se baviti različitim aspektima STEM obrazovanja. Teme će pokrivati oblasti kao što su inovativne metode učenja i nastave, upotreba tehnologije u obrazovanju, interdisciplinarna saradnja, kao i razvoj karijere i profesionalni razvoj nastavnika u STEM oblastima.

Učestvovanje na stemKA konferenciji predstavlja jedinstvenu priliku za profesionalni razvoj i unapređenje znanja i veština u STEM oblastima.

Verujemo da će ova konferencija biti podsticajna i inspirativna za sve učesnike, zato se unapred radujemo se vašem učešću i uspešnom razvoju STEM obrazovanja u našem regionu!

Ukoliko imate neka pitanja, slobodno pišite na imejl: stemka.konferencija@gmail.com.

Ostavite komentar