Poziv nastavnicima: Pridružite se stemKA konferenciji i podržite razvoj STEM edukacije!

Posetite STEM konferenciju

Obrazovni centar STEM sa Mrežom nastavnika „STEM zbornica“ sa zadovoljstvom pruža medijsku podrška stemKA konferenciji, važnog događaja u oblasti nauke, tehnologije, inženjeringa i matematike (STEM), koja će se održati 5. i 6. maja u Karlovcu.

StemKA konferencija će okupiti vrhunske stručnjake, istraživače, profesore, nastavnike i studente, koji će zajedno diskutovati o najnovijim dostignućima, istraživanjima i inovacijama u STEM oblastima. Osim toga, konferencija će pružiti mogućnost umrežavanja i povezivanja različitih stručnjaka, kako bi se podstakla saradnja i razmena znanja, te i doprinelo širenje STEM misije među prosvetnom zajednicom.

Ako i vi volite STEM, posetite Karlovac i budite deo stemKA konferencije!

Pozivamo sve nastavnike, studente i entuzijaste iz STEM oblasti da se pridruže konferenciji i postanu deo rastuće STEM zajednice na Balkanu. Svi zainteresovani mogu pronaći više informacija o konferenciji i načinu prijave na sledećem linku: https://sites.google.com/view/stem-ka/

Učesnici konferencije će imati priliku da prisustvuju radionicama, predavanjima, panel diskusijama i prezentacijama, koji će se baviti različitim aspektima STEM obrazovanja. Teme će pokrivati oblasti kao što su inovativne metode učenja i nastave, upotreba tehnologije u obrazovanju, interdisciplinarna saradnja, kao i razvoj karijere i profesionalni razvoj nastavnika u STEM oblastima.

Učestvovanje na stemKA konferenciji predstavlja jedinstvenu priliku za profesionalni razvoj i unapređenje znanja i veština u STEM oblastima.

Verujemo da će ova konferencija biti podsticajna i inspirativna za sve učesnike, zato se unapred radujemo se vašem učešću i uspešnom razvoju STEM obrazovanja u našem regionu!

Ukoliko imate neka pitanja, slobodno pišite na imejl: stemka.konferencija@gmail.com.

Ostavite komentar

Pridružite se zajednici od više od 15.000 nastavnika .

STEM je za svakoga!

Bravo! Uspešno ste se prijavili.

Nešto nije dobro. Pokušajte ponovo.

STEM eksperimenti will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.