Živa knjiga utisaka: Šta ste vi rekli o nama? HVALA VAM!

Reči pohvale su reči podsticaja!

Mreža nastavnika „STEM zbornica“ sa Obrazovnim centrom STEM posvećena je stvaranju proaktivnog i inspirativnog okruženja za učenike, nastavnike i sve zainteresovane.

Naš cilj je da kroz interaktivne aktivnosti i obuke inspirišemo vaspitno-obrazovno okruženje i sve njene činioce da razviju ključne veštine i uspešno savladaju svakodnevne izazove.

Zahvaljujući posvećenosti zajednice i našim polaznicima, dobili smo mnoge pozitivne komentare i zahvalnice.

Ključne aktivnosti koje su doprinele pozitivnim utiscima

  • Interaktivne obuke: Naš tim je pružao edukativne obuke usmerene na praktično učenje. Kroz različite programe, polaznici su stekli nova znanja i veštine koje su odmah primenili u svom radu.
  • Eksperimenti i alati: Predstavljali smo učesnicima različite eksperimente i alate koji su obogatili njihove časove i nastavni plan. Polaznici su često bili oduševljeni inovativnim pristupom i jednostavnošću primene alata.
  • Podrška i motivacija: Naši mentori su pružali stalnu podršku i ohrabrenje polaznicima, motivišući nastavnike da istraju u izazovima obuke. Pozitivna atmosfera učinila je proces učenja prijatnim i inspirativnim.

Šta ste nam rekli na ovakav pristup?

  • „Zadovoljstvo je bilo sarađivati s vama. Nije mi prvi put da budem deo STEM zajednice i kada mi se čini da nema dalje, vi me iznenadite.“
  • „Obuka je bila veoma zanimljiva i korisna. Dosta toga sam naučila i jako mi se svidelo!“
  • „Iskreno rečeno, lepo sam se zabavila. Saznala sam brojne zanimljivosti i eksperimenti su me motivisali. Sve pohvale!“

Ovi komentari i mnogi drugi, koji su prikupljeni u našoj živopisnoj knjizi utisaka, služe kao dokaz koliko su naši napori cenjeni u zajednici. Izdvojili smo skoro 90 komentara koje smo dobili u prethodnih meseca dana. Ali tu nije kraj, utiske prikupljamo i dalje!

 

 

Ponosni smo na uticaj koji imamo i nastavićemo da pružamo inspirativno obrazovno iskustvo.

Ostavite komentar